Våre tjenester

En tjenestemiks tilpasset B2B

Sundheim-Madison tilbyr et bredt spekter av tjenester for å møte våre kunders marketing behov. Vår tjenestemiks er tilpasset B2B markedet, og aktiviteter som selgerverktøy, 3D illustrasjoner, interaktive presentasjoner og messer har en mer sentral plass hos oss enn i et tradisjonelt B2C byrå. Å utvikle innhold som engasjerer og selger er en av våre spesialiteter. Vi lager innhold for alle flater – digitale og trykte. Dette sikrer felles budskap og kostnadseffektive prosjekter i alle kanaler. En annen spesialitet er kampanjer - å planlegge og gjennomføre industrielle marketing kampanjer. Det kan handle om å berede grunnen for ny teknologi, åpne for nye og smartere arbeids- eller produksjonsprosesser, dra nytte av nye forskrifter og lovgiving, eller rett og slett å øke markedsandeler eller slå seg inn på nye markeder.


Marketing- og kommunikasjonsrådgivning

Marketing- og kommunikasjonsrådgivning

Analyse og strategi er viktig. For å lage helhetlige marketingplaner, men også for å konseptutvikle enkeltaktiviteter. En må kjenne sine kunder, produkter og konkurrenter. Sundheim-Madison tilbyr marketing rådgivning som en del av våre tjenester, og vi er en aktiv partner for våre kunder i strategispørsmål.  Men vi ”må” ikke lage strategien – og ofte kommer vi til dekket bord. Det betyr at vi kan gå rett på aktivitetsutvikling og gjennomføring.

Kampanjer og integrert markedsføring

Kampanjer og integrert markedsføring

Vi tror på kampanjer og integrert markedsføring. For å sette et B2B marked under skikkelig informasjonstrykk må en ta i bruk flere kanaler som gjensidig forsterker hverandre. Miksen tilpasses oppgaven og kombinasjonen som velges kan være; en presse drive, en digitale annonsekampanje, en skreddersydd kunde event og en spennede app. Eller noe helt annet. Men sjelden er det en aktivitet eller en kanal som kan løse oppgaven alene.

Brosjyremateriell og salgspresentasjoner

Brosjyremateriell og salgspresentasjoner

PowerPoint, interaktive presentasjoner og brosjyremateriell på alle nivåer – fra selskapspresentasjoner til produktbrosjyrer og dataark. Dette er viktig for våre kunder og en viktig del av vår business. Vi kan mye om B2B salg, teknologi og presentasjonsteknikk, og vi bruker denne kompetansen til å utvikle presentasjoner, interaktive salgsverktøy og brosjyrer som selgerne trives med og som skaper resultater.

Web

Web

Din web er ofte kunders første møte med deg. En god webløsning kan være starten på en langt forhold. En dårlig web kan være begynnelsen og slutten. Web er viktig og den blir bare viktigere. Sundheim-Madison kombinerer kompetanse i B2B markedsføring og innholdsutvikling med sterke digitale ressurser. Vår in-house samarbeidspartner Interkodex står bak verktøyet E-site, og sammen leverer vi webløsninger som er helt i bresjen – teknisk og innholdsmessig.

Digital markedsføring

Digital markedsføring

Internett representerer i dag en egen marketing mix, og i tillegg til web for PC, brett og mobil tilbyr vi et bredt spekter av aktiviteter: App-utvikling. Plug-ins til eksisterende web; kampanjesider, produktkataloger, web shop og skreddersydde selvbetjeningsløsninger. Søkemotor optimalisering. On-line annonsering. On-line PR, artikler, blogger. E-mail marketing. Flip-page publisering av brosjyrer/magasiner.

Presse - PR og teksttjenester

Presse / PR og teksttjenester

Pressen – trykt og digital - er en kostnadseffektiv kommunikasjonskanal og bør være en aktiv del av markedsplanen. Vår basistjeneste er journalistikk og tekstarbeid, og vi skriver for alle medier – fra tradisjonell trykt fagpresse og kundemagasiner til web og sosiale medier. Vi har også ekspertisen for å håndtere internasjonal fagpresse. Vi hjelper deg med å distribuere pressemeldinger og gjør avtaler om alt fra dybdeartikler til presse briefinger og fabrikkbesøk.

Illustrasjoner og animasjoner

Illustrasjoner og animasjoner

3D illustrasjoner og animasjoner er viktig for å presentere og skape forståelse for avanserte produkter og sammensatte systemer. Men dette handler også om wow–faktor og noe som gjør det gøy å presentere og studere konsepter og løsninger. Våre illustratører er eksperter på 3D verktøy, men også dyktige frihåndsillustratører. Vi kan derfor lage illustrasjonene helt fra bunnen eller med basis i eksisterende konstruksjonsfiler.

Messer og events

Messer og events

Messer er viktig i B2B markedet. Og ofte knyttes produktlanseringer og andre marketing aktiviteter opp mot messer. Vi mener at en messestand skal være mer enn møteplass. Den skal være en aktiv markedsplass for presentasjon av nyheter og produkter. Her skal en skape nye kunderelasjoner og selge mer til eksisterende kunder. For større messestands jobber vi tett med faste samarbeidspartnere innenfor standbygging.

Selgerens betydning i  B2Bmarkedet er uomtvistelig, og salgsdokumentasjon og selgerverktøy som sikrer maksimal virkningsgrad på selgerne er ofte bedriftens beste investering.

Våre tjenester

- Marketing- og kommunikasjonsrådgivning
- Brosjyrer og salgsdokumentasjon
- Salgsverktøy og interaktive presentasjoner
- Web og digital markedsføring
- 3D illustrasjoner og animasjoner
- Presse / PR
- Messer og events


+ Mer

Kontakt oss

Sundheim-Madison Business Communication a.s
Postboks 263 Sandvika
1301 Sandvika

+47 67 52 30 40  /  +47 913 03 251

post@sundheim-madison.no